Vorige | Volgende
Verhuurd

Kieler Bocht 15 E* GRONINGEN

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Neem contact met ons op

050-3188767

info@lucasklamer.nl

Omschrijving

Wil jij ook werken in een moderne, inspirerende omgeving? En vanzelfsprekend op een goed bereikbare locatie in een representatief pand? Dan is deze kantoorruimte zeer geschikt voor jou! Binnenkort komt de vide ruimte beschikbaar. Deze is groot ca. 80 m2 en biedt ruimte aan ca. 8 werkplekken. Aan de ACHTERZIJDE van het pand zijn met gebruik van stoere, natuurlijke materialen meerdere kantoorruimten...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
80 m²

Omschrijving

Wil jij ook werken in een moderne, inspirerende omgeving? En vanzelfsprekend op een goed bereikbare locatie in een representatief pand? Dan is deze kantoorruimte zeer geschikt voor jou!

Binnenkort komt de vide ruimte beschikbaar. Deze is groot ca. 80 m2 en biedt ruimte aan ca. 8 werkplekken.

Aan de ACHTERZIJDE van het pand zijn met gebruik van stoere, natuurlijke materialen meerdere kantoorruimten gerealiseerd die apart verhuurd worden. Momenteel huren Inpoint, MRM Porfessionals, Jeemz Domotica en Bouwoffertes.nl er een kantoorruimte. Er is nog plaats voor jouw onderneming!

Het unieke van dit object zijn de gezamenlijke ruimten: voor het praktische nut is er een vergaderkamer en archiefruimte. Voor de fun en het serieuze werk is er een royale hal met een bar inclusief tap, zitjes. Zeer geschikt voor een houden van een workshop maar ook te gebruiken als vergaderlocatie, het voeren van een zakelijk gesprek in een ontspannen omgeving of een vrijdagmiddag borrel!

De huurprijs bedraagt € 800,- per maand. De servicekosten bedragen € 195,- per maand.
Beide bedragen zijn exclusief 21% BTW.

De servicekosten zijn t.b.v.
- verbruik en kosten verwarming
- verbruik en kosten elektra
- verbruik en kosten water
- meubilair in de kantoorruimte
- gebruik van vergaderruimte en archiefruimte
- gebruik van gezamenlijke hal inclusief bar en meubilair
- schoonmaakkosten

Locatie:
De locatie is goed bereikbaar en is gelegen op het bedrijventerrein "Eemspoort". Nabij het complex zijn bedrijven als Payrollplaats.nl, Staples Office Centre, BMW Martinistad, KPN en Van Wijnen gevestigd.

Bereikbaarheid en parkeren:
Per openbaar vervoer: er is een bushalte op ongeveer 100m afstand.
Per auto: het complex ligt nabij de op- en afritten van de zuidelijke ringweg en de A7.
In overleg is een aantal parkeerplaatsen op eigen terrein te gebruiken. Aan de straat kan zonder kosten geparkeerd worden.

Reclame:
Aan de straat wordt is een reclamezuil geplaatst. In overleg en na eventuele toestemming van bevoegde instanties kan daarop reclame worden aangebracht.

Huurvoorwaarden:
Huurperiode: 1 jaar, verlenging met 12 maanden. Opzegtermijn 3 maanden. Er wordt een zekerheidsstelling verlangt van 3 maanden huur (inclusief BTW en servicekosten) of een bankgarantie.

Overige info:

Metrages:
Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Bestemming:
Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (tegenover CS op Europapark). Tel: 050 – 367 81 11.

Huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 195 p/m
Conditie Service kosten
per maand

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
80 m²
In units vanaf
80 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Noorddijk
Sectie
D
Perceel
1722
Oppervlakte
1500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's