Vorige | Volgende
Verhuurd

Reitdiephaven 249 Groningen

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

050-3188767

info@lucasklamer.nl

Omschrijving

Een prachtige locatie en één van de meest gefotografeerde locaties van Nederland: De Reitdiephaven! Deze prachtige locatie vervult een centrumfunctie voor de wijken Reitdiep, Gravenburg en De Held. In de wijk Reitdiep wordt nog volop gebouwd. Voor De Held zijn momenteel nieuwbouw plannen in ontwikkeling. Vanwege haar karakter en uitstraling oefent Reitdiephaven ook aantrekkingskracht uit op een...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp bedrijfshal
180 m²
Opp winkelruimte
180 m²

Omschrijving

Een prachtige locatie en één van de meest gefotografeerde locaties van Nederland: De Reitdiephaven! Deze prachtige locatie vervult een centrumfunctie voor de wijken Reitdiep, Gravenburg en De Held. In de wijk Reitdiep wordt nog volop gebouwd. Voor De Held zijn momenteel nieuwbouw plannen in ontwikkeling.

Vanwege haar karakter en uitstraling oefent Reitdiephaven ook aantrekkingskracht uit op een grotere groep stadsbewoners. Reitdiephaven is bovendien gunstig gelegen: direct aan de Ringweg en de Friesestraatweg.

De bereikbaarheid per auto is prima, er is volop gratis parkeergelegenheid. Ook per bus is Reitdiephaven goed te bereiken, een bushalte is direct 'om de hoek'.

Aan de haven zijn momenteel ook gevestigd een Jumbo supermarkt, de Action, een DA drogist, een cafetaria, een bloemenwinkel, kinderopvang, kinderkledingwinkel 'Harbourkids' en restaurant 'Taste and Flavor'.

Hier kunt u nu ook gaan werken, direct aan de haven! Binnen het pand van Nailfashion Groningen is ruimte voor extra bedrijvigheid in de vorm van bijvoorbeeld:
- pedicure
- kappers en kapsters
- nagelstylistes
- fysiotherapeut(en)
- tandarts

Indien gewenst kan een deel van het pand worden afgesplitst zodat een volledig zelfstandige ruimte gehuurd wordt. Deze bedraagt dan minimaal 60 m2 en maximaal ca xx m2.

Huurprijzen:
Een kappersstoel: € 50,- per dag. Meerdere dagen in overleg.
Separate ruimten: € 50,- per dag. Meerdere dagen in overleg.
Bovengenoemde prijzen zijn inclusief gebruik van de aanwezige faciliteiten (toilet, pantry, koffie/thee enz.) alsmede inclusief elektra verbruik.

Separate ruimte aan de achterzijde: € 600,- per maand (60 m2). Dit bedrag is exclusief voorschot elektra en servicekosten.

Wilt u graag uw eigen onderneming vestigen (shop-in-shop)? Dan gaan we graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Overige info:

Metrages:
Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Bestemming:
Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de Gemeente Groningen, Harm Buiterplein 1.

Huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

Verhuur is onder voorbehoud toestemming opdrachtgever en verhuurder.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
180 m²
In units vanaf
60 m²
Opp winkelruimte
180 m²
In units vanaf
1 m²
Perceel
180 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hoogkerk
Sectie
A
Indexnummer
A3
Perceel
3372
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's