Aankoop

De makelaar die een woning verkoopt mag alleen de belangen van de verkoper behartigen. Daarom is het altijd verstandig om, wanneer u een woning wilt kopen, uw eigen makelaar mee te nemen. De verkopende partij heeft een meldingsplicht. Echter, de kopende partij heeft een onderzoeksplicht! Uw eigen makelaar biedt u zekerheid en komt alleen op voor u! Daarom wordt de makelaar van de kopende partij ook wel aankoopmakelaar genoemd.

 

Speciaal voor kopers en zoekers van woningen wij op maat gesneden pakketten ontwikkeld. 

 

 
 
 
Basic
Standaard
zoek&koop
Nieuw aanbod in uw mailbox
Woonwensen in kaart brengen
Woning zoeken
Eerste bezichtiging
Tweede bezichtiging
Advies over bouwkundige keuring
Bepalen aankoopstrategie
Voeren van de onderhandelingen
Controleren van de koopakte
Volgen van de ontbindende voorwaarden
Controleren akte van levering en nota van afrekening
Inspectie voor de overdracht
Begeleidng bij de notaris
Aftersales
Prijs

€ 795,-

€ 1250,-

In overleg

 

Het Basic pakket is heel geschikt voor kopers die goed weten wat ze willen maar graag over de prijs een deskundig oordeel willen èn graag het onderhandelen overlaten aan de professional.  Daarom bekijken we eerst samen de woning, bepalen daarna de strategie voor een succesvolle aankoop waarna de makelaar de onderhandelingen voert. Ten slotte wordt gecontroleerd of de gemaakte afspraken juist zijn weergegeven in de koopakte.

 

Het Standaard pakket is zeer geschikt voor iedereen die zelf een woning wil zoeken maar wel graag ondersteuning wil bij het hele traject van het kopen van een woning. Wanneer u kiest voor dit pakket gaan we na de controle van de koopakte verder: ook het volgen van de ontbinden voorwaarden, de inspectie voor de overdracht, de afhandeling bij de notaris en het controleren van zijn stukken maken ook onderdeel uit van dit pakket. Mocht er na de overdracht van de woning een probleem ontstaan dan kunt u ook bij ons terecht. En ten slotte: mocht de 1e woning niet doorgaan dan gaan we nog een tweede en eventueel een derde woning proberen aan te kopen.

 

Mocht u naast ondersteuning bij het kopen ook onze hulp willen inschakelen bij het zoeken naar een geschikte woning dan is het pakket Zoeken en kopen zeer geschikt voor u. Samen stellen we dan eerst een zoekprofiel op: welke wensen heeft u ten aanzien van een nieuwe woning, de woonomgeving, wilt u investeren in bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of keuken? Wanneer uw wensen goed in kaart gebracht zijn gaan we voor u op zoek. Naast het gewone aanbod in uw mailbox dragen wij actief woningen aan die aan uw zoekprofiel voldoen maar waaraan u zelf misschien niet gedacht zou hebben. Daarnaast informeren wij  u over bijvoorbeeld woningen die binnenkort in de verkoop komen of woningen die in de 'stille verkoop' staan. Aanvullend maakt u gebruik van alle diensten uit het Standaard pakket.

 

Interesse? Klik hier om contact met ons op te nemen.