Voor onze klanten zijn wij op zoek naar de volgende objecten:

- In de omgeving van Onnen, Noordlaren, Midlaren en de kop van Drenthe: een vrijstaande of helft van een dubbel woonhuis. Het hoeft niet heel groot te zijn als het maar goed is onderhouden en er een ruime schuur/werkruimte/hobbyruimte aanwezig is danwel er de mogelijkheid is om deze te realiseren. Prijsklasse: tot € 300.000,-.

- In de zuidelijke wijken van de stad Groningen of Haren zoeken we een nette gezinswoning met een garage of een parkeerplaats op eigen grond. Prijsklasse: tot ongeveer € 250.000,-.

- In de stadswijken De Hoogte, Korrewegwijk, Lewenborg, Oosterhogebrug, Oosterpark, Oranjewijk, Noorderplantsoenbuurt, Paddepoel, Selwerd, Concordiabuurt en Vinkhuizen: een net woonhuis of appartement waaraan niet zoveel (of niets) hoeft te gebeuren. Prijsklasse: tot € 150.000,-.

- Voor diverse beleggers zoeken we verhuurd onroerend goed op goede locaties. Type objecten en prijsklassen verschillen en zijn afhankelijk van het aangebodene.

- Voor diverse huurders zoeken we kamers, studio's en appartementen. Zowel in sociale als in de vrije sector.

 

Heeft u een woning die aan bovenstaande criteria voldoet? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: 050 31 88 767.