Aarhusweg 2-3

Groningen

huurprijs

€ 795,00 Per maand excl. € 185,00 servicekosten
Aarhusweg 2-3 Groningen

Omschrijving

Zichtlocatie - Fraaie uitstraling - Kantoorruimte(n) - ca. 82 m2 - Gebruiksklaar opgeleverd - Ruime parkeergelegenheid -

Op een unieke zichtlocatie nabij de A7 en zuidelijke ringweg van Groningen gelegen hoogwaardige kantoorruimte.
De voorzijde is gesitueerd aan het Kattegat en kijkt uit over de Hunzezone, een kleinschalig natuurgebied dat middenin de bedrijvigheid ligt. Ideaal voor een wandeling tijdens de lunch.

De te huur aangeboden ruimte ligt op de 1e verdieping van het gebouw.
De ruimte heeft een moderne en hoogwaardige uitstraling, zowel van binnen als van buiten. Het geheel wordt gemeubileerd aangeboden.

Indeling:
Gezamenlijke entree, trapopgang naar de verdieping, ruime pantry v.v. een luxe keukenblok met koelkast en een natuurstenen aanrechtblad (gedeeld gebruik met de beneden etage), toilet met fonteintje.
Zowel aan de voor- als achterzijde is een ruim kantoorvertrek gelegen. Beide vertrekken zijn ca 32 m2 groot en v.v. fraaie dimbare verlichting. De vertrekken worden opgeleverd met tapijt, raambekleding en Ahrend kantoormeubilair.

Locatie:
De locatie is goed bereikbaar en is gelegen op het bedrijventerrein "Eemspoort". Nabij het complex zijn gerenommeerde bedrijven als Makro, BMW Dusseldorp, Van Wijnen en Hooghoudt gevestigd.

Bereikbaarheid en parkeren:
Per openbaar vervoer: er is een bushalte op korte afstand.
Per auto: het complex ligt op korte afstand van de op- en afrit van de zuidelijke ringweg en de A7.
De parkeerplaatsen op op het binnenterrein zijn zonder meerprijs te gebruiken. Aan de straat kan zonder kosten geparkeerd worden.

Huurvoorwaarden:
De minimale huurperiode is 36 maanden. De opzegtermijn is 6 maanden. Er wordt een zekerheidsstelling verlangt van 3 maanden huur (inclusief BTW en servicekosten).

Huurprijs: € 795- per maand exclusief BTW
Servicekosten volledige etage: € 185,- per maand exclusief BTW

De servicekosten zijn t.b.v. gas, elektra, water, internet en glasbewassing buiten, meubilering en stoffering.

Huur zonder meubilering is in overleg mogelijk.

Metrages:
Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.
Oplevering: in de huidige staat v.v. vloertegels, vloerbedekking en een systeemplafond met verlichting.

Bestemming:
Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (tegenover CS op Europapark). Tel: 050 – 367 81 11.

Huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Specificaties

Overdracht
StatusVerhuurd
Prijs€ 795,00 Per maand
excl. € 185,00 servicekosten
Refresh to make it work.

Deel op social media