aankoopmakelaar Groningen

Word de beste koper

Een leuk huis vinden dat voldoet aan jouw woonwensen is al een hele opgave. Maar daarna wordt het pas echt spannend. Want hoe zorg je ervoor dat jij de koper wordt?

Bekijk deze 5 praktische tips!

Huis in groningen en omstreken kopen?

Wil jij al een tijdje een nieuwe woning kopen, maar vis je vaak achter het net? Lucas Klamer Makelaardij helpt je hier graag mee. Onze aankoopmakelaar Groningen biedt hulp tijdens het gehele aankoopproces. Wil jij dat we meehelpen met het zoeken naar een woning? Dan stellen we samen een zoekprofiel op; welke mensen heb je ten aanzien van een nieuwe woning? Woon je liever in de stad Groningen? Of in een dorp als Haren, Eelde of Zuidhorn? Wil je investeren in bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of keuken? Hoe belangrijk is de woonomgeving? En zo gaan we nog veel meer zaken bij langs. Alles om jouw droomwoning te vinden! 


Ook als jij al een woning hebt gevonden, maar graag wilt dat wij even meekijken staan we voor je klaar. Het is altijd fijn om een expert naast je te hebben. 

Samen een zoekprofiel maken

Stappenplan bij het zoeken van een huis

Wanneer we samen al jouw wensen in kaart hebben gebracht gaat het echte werk beginnen. We gaan op zoek naar jouw droomhuis. Naast het gewone aanbod in je mailbox dragen wij actief woningen aan die aan jouw zoekprofiel voldoen, maar waaraan je zelf misschien niet gedacht zou hebben. Daarnaast informeren wij je over woningen die binnenkort in de verkoop komen of woningen die in de ‘stille verkoop’ staan. 

Wij weten dat het kopen van een huis best pittig is. Daarom willen wij jullie tijdens dit traject zoveel mogelijk ontzorgen. Hoe we dit doen? We bekijken eerst samen de woning: past de woning in jouw zoekprofiel? Wat is de staat van het onderhoud? Is een bouwtechnische keuring nodig? Is de VVE gezond? Zo weten we van tevoren of alles klopt en naar wens is. 

Als alles akkoord is bepalen we de strategie om een succesvolle aankoop te kunnen doen. Vervolgens doen wij de onderhandelingen voor je terwijl jij je op andere zaken kan focussen. Wij zijn al jaren actief in de woningmarkt en weten hierdoor precies welke prijzen reëel zijn en welke niet. Ten slotte controleren we of de gemaakte afspraken met de verkoper juist zijn weergegeven in de koopakte. Een hele belangrijke zaak. 

Maak een afspraak

Is het dan klaar?

Nee, wij zetten nog net een stap extra voor jou. Na de controle van de koopakte gaan we verder. Denk bijvoorbeeld aan de ontbindende voorwaarden, de inspectie en de afhandeling bij de notaris. Wij laten jou hier niet alleen voor opdraaien. 

Is er na de overdacht iets mis? Ook dan kun je bij ons terecht!

voordelen van een aankoopmakelaar Groningen

Als aankoopmakelaar zijn wij uitsluitend bezig met mensen die een huis willen kopen. Dit zorgt ervoor dat wij inmiddels precies weten wat we doen. Voor ons is het gesneden koek, voor jou niet. Daarom is het altijd fijn om een aankoopmakelaar in te schakelen. We doorlopen samen het hele traject om te zorgen dat je de woning zo makkelijk en goed mogelijk kan aankopen. 

Maak kennis met de aankoopmakelaar

Word de beste koper

Een leuk huis vinden dat voldoet aan jouw woonwensen is al een hele opgave, maar daarna wordt het pas echt spannend. Want hoe zorg je ervoor dat jij de koper wordt?

Ben jij benieuwd of onze aankoopmakelaar iets voor jou is? Neem dan contact op door onderstaande formulier in te vullen. We bellen je binnen één werkdag terug. 

Bekijk deze 5 praktische tips!

Hulp nodig met het kopen van een woning?

Neem contact met ons op.

*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy