taxatie groningen

Lucas klamer makelaardiJ: de juiste keuze voor een taxatie in groningen en haren, wij bieden snelle service en zorgen ervoor dat jij je taxatierapport binnen 1 week in huis hebt.

taxatie groningen

Woon jij in de regio Groningen en wil jij jouw woning laten taxeren voor een scherp tarief? Dan staat Lucas Klamer altijd voor je klaar! Dankzij de vakkundige taxateurs van Lucas Klamer heb jij snel een taxatierapport van jouw woning in huis. Dit gevalideerde taxatierapport wordt door iedere bank geaccepteerd, dit houdt in dat het taxatierapport door een onafhankelijk instituut (NWWI) wordt gekeurd. Dit is verplicht bij de aanvraag van een NHG -hypotheek. Lucas Klamer makelaardij levert voor jou binnen een week na opname een compleet taxatierapport op!

Wat is een taxatierapport?

Wanneer jij jouw woning in Groningen of Haren laat taxeren, wordt er van jouw woning een objectieve waarde bepaalt door een onafhankelijke taxateur. Tijdens een taxatie wordt er gekeken naar onder andere het bouwjaar, het bestemmingsplan, de huidige markt en de omgeving en de ligging van de woning.

Vraag taxatie aan

Heb jij een taxatie nodig in Groningen of haren?

Een taxatierapport in Groningen kun je nodig hebben om verschillende redenen. In de meeste gevallen gaat het om één van de volgende redenen:

  • Bij het aankopen of verkopen van een woning
  • Voor een hypothecaire financiering
  • Indien je in aanmerking wilt komen voor Nationale Hypotheek Garantie
  • Bij overdrachten binnen familie en dergelijke
  • Bij onteigening van je woning
  • Indien de belasting dit wenst
  • Bij echtscheiding
  • Om de vraagprijs vast te stellen
  • Om de waarde opnieuw te laten bepalen na een grondige verbouwing


Gecertificeerd taxateur groningen en haren

Lucas Klamer Makelaardij is een gecertificeerd taxateur en is ingeschreven bij het NRVT en het NWWI. Dat houdt in dat we op professionele wijze een rapport voor je samenstellen dat door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd. 

Ben jij in de omgeving van Groningen of Haren op zoek naar een goede en snelle taxateur? Vul dan onderstaand formulier in, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Wil jij je woning in Groningen of Haren laten taxeren?

Neem contact met ons op.

*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy