Makelaar Haren

Lucas Klamer is jouw makelaar in Haren

Makelaardij Haren

De no-nonsense makelaar in Haren met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Dat kan je verwachten bij Lucas Klamer Makelaardij in Haren.

Makelaar Haren

Een makelaar kan jou helpen met verschillende zaken. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in Haren en kennen we de omgeving als onze broekzak.

Huis verkopen Haren

Wil je een huis verkopen in Haren? Je hebt de beslissing gemaakt om te verhuizen, of je bent al verhuisd. Je oude woning moet dan verkocht worden en wij gaan je daar mee helpen! Makelaardij Lucas Klamer zorgt voor een volledige begeleiding tijdens het verkooptraject.

Huis kopen Haren

Ook vaak achter het net gevist? Of heb je de moed al bijna opgegeven? Of heb je zelf al een woning gevonden en wil je graag dat we met je meekijken? In alle gevallen gaan we naast jou staan! Lees hier over de voordelen van een aankoopmakelaar in Haren.

Taxaties Haren

Een taxatierapport is een vereiste wanneer je een financiering af wil sluiten om een woning te kopen. De bank krijgt hierdoor zekerheid over de waarde van het onroerend goed. Makelaardij Lucas Klamer is gecertificeerd en ingeschreven bij het NRVT en het NWWI. Ben jij dus opzoek naar een taxateur in Haren? Laat je vrijblijvend informeren.

Woning verhuren Haren

Wanneer je je woning wil verhuren is het belangrijk dat je dit voor de juiste prijs doet. Je wil je toekomstig huurder niet afschrikken met een te hoge prijs maar wel het maximale rendement uit je woning halen. Benieuwd naar onze ervaring betreft verhuur in Haren? Lees gerust verder.

Makelaar in Haren nodig? 

Neem contact op