Makelaar Haren

De no-nonsense makelaar in Haren met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Dat kan je verwachten bij Lucas Klamer Makelaardij in Haren.

Professionele Makelaar in Haren: Vertrouw op Lucas Klamer Makelaardij

Makelaar in Haren nodig? 

Neem contact op

Professionele Makelaar in Haren: Vertrouw op Lucas Klamer Makelaardij

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren makelaar in Haren? Lucas Klamer Makelaardij staat voor je klaar! Als gespecialiseerde makelaar met diepgaande kennis van Haren en omgeving, kennen wij het gebied als onze broekzak. Of je nu je huis wilt verkopen, een woning wilt kopen, een taxatie nodig hebt of je woning wilt verhuren, wij bieden uitgebreide diensten en begeleiding op maat. Met onze expertise en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat jouw vastgoedtransactie in Haren soepel en succesvol verloopt.

Huis verkopen in Haren? Vertrouw op onze deskundigheid!

Als je jouw huis in Haren wilt verkopen, ben je bij Lucas Klamer Makelaardij aan het juiste adres. Onze makelaar in Haren werkt graag met jou samen om jouw verkoopdoelen te realiseren, op jouw manier. Wij begeleiden je gedurende het gehele verkooptraject en stellen samen met jou de beste verkoopstrategie op die past bij jouw situatie en wensen. Met onze grondige kennis van de Harense vastgoedmarkt en ons uitgebreide netwerk van potentiële kopers, zorgen wij ervoor dat jouw huis opvalt en snel verkocht wordt.

Huis kopen in Haren? Ontdek de voordelen van onze aankoopmakelaar!

Het vinden van een geschikte woning in Haren kan soms een uitdaging zijn. Maar maak je geen zorgen, Lucas Klamer Makelaardij staat naast je, of je nu vaak achter het net hebt gevist, de moed bijna hebt opgegeven of al een woning hebt gevonden waar je interesse in hebt. Met onze expertise en uitgebreide kennis van de Harense vastgoedmarkt helpen wij je graag bij het vinden en aankopen van jouw droomhuis. Wij begeleiden je stap voor stap, zodat je met vertrouwen en zekerheid de juiste beslissingen kunt nemen.

Professionele taxaties in Haren voor zekerheid en financiële gemoedsrust

Bij het afsluiten van een financiering voor het kopen van een woning in Haren is een taxatierapport een vereiste. Dit rapport biedt de bank zekerheid over de waarde van het onroerend goed. Bij Makelaardij Lucas Klamer begrijpen we het belang van nauwkeurige taxaties. Daarom zijn wij gecertificeerd en ingeschreven bij het NRVT en het NWWI. Als ervaren taxateur in Haren zorgen wij voor een gedegen taxatierapport dat voldoet aan alle vereisten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Woning verhuren in Haren? Maximaliseer je rendement met onze expertise!

Als je overweegt om je woning in Haren te verhuren, is het belangrijk om de juiste prijs te bepalen. Je wilt potentiële huurders niet afschrikken met een te hoge huurprijs, maar je wilt ook het maximale rendement uit je woning halen. Bij Lucas Klamer Makelaardij hebben we uitgebreide ervaring op het gebied van verhuur in Haren. Wij begrijpen de lokale markt en kunnen je helpen bij het bepalen van de ideale huurprijs die zowel aantrekkelijk is voor huurders als winstgevend voor jou als verhuurder.

Schakel Lucas Klamer Makelaardij in Haren in voor een succesvolle dienstverlening

Klaar om jouw woondromen in Haren te realiseren? Neem vandaag nog contact op met Lucas Klamer Makelaardij en ervaar de expertise en persoonlijke aanpak die wij bieden. Of je nu je huis wilt verkopen, een woning wilt kopen, een taxatie nodig hebt of je woning wilt verhuren, wij staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Bereik het maximale rendement en vertrouw op onze betrouwbaarheid, kennis en ervaring. Bel ons nu op 050-3188767 of vul het contactformulier in op onze website. Wij kijken ernaar uit om samen met jou jouw woondromen waar te maken in Haren!

Makelaar in Haren nodig? 

Neem contact op

Diepgaande kennis van Haren en omgeving

Wij kennen het gebied als onze broekzak en hebben grondige kennis van de Harense vastgoedmarkt. Vertrouw op onze expertise om jouw vastgoedtransactie in Haren soepel en succesvol te laten verlopen.

Uitgebreide diensten en begeleiding op maat

Of je nu je huis wilt verkopen, een woning wilt kopen, een taxatie nodig hebt of je woning wilt verhuren, wij bieden op maat gemaakte diensten en begeleiding. We stellen samen met jou de beste strategie op die past bij jouw situatie en wensen.

Betrouwbaarheid, kennis &
ervaring

Bij Lucas Klamer Makelaardij staan we bekend om onze betrouwbaarheid, diepgaande kennis en jarenlange ervaring in de vastgoedsector. Vertrouw op ons om jouw woondromen waar te maken in Haren.

Wat vinden ons klanten?

Bekijk onze laatste reviews

Beoordeeld met een

Zeer tevreden over deze makelaar. De makelaar beschikt over een uitstekende kennis van de lokale markt. Een professioneel en degelijke bedrijf.. Snelle korte updates over de voortgang. Prima afwikkeling. Betrouwbaar!

Een funda gebruiker
Beoordeeld met een

Luuk heeft de woning goed en snel verkocht. Er zijn professionele foto’s genomen en alles verliep volgens afspraak.

Dhr. Riegman
Beoordeeld met een

Contact met de makelaar is prima verlopen , zowel telefonisch als op de mail. Komt goed over naar de verkoper, heeft goede inzicht wat er op de huizen markt speelt.

Een funda gebruiker
Beoordeeld met een

Luuk Klamer heeft ons voorafgaand aan en tijdens de verkoop heel goed geadviseerd. Op het juiste moment heeft hij het huis in de verkoop gezet en alle nodige acties ondernomen. Hierdoor heeft hij onze woning binnen een week voor een mooie prijs verkocht. Gewoon een rustige sympathieke makelaar, goed bereikbaar en houdt je goed op de hoogte. Zeker een aanrader.

Dhr. Verkade

Benieuwd wat we allemaal hebben gedaan?

Bekijk ons portfolio hieronder:

1 - 6 van de 6
Helper Esweg Groningen
Getaxeerd
Groningen
Helper Esweg
Bordewijklaan Groningen
Getaxeerd
Groningen
Bordewijklaan
Van Starkenborghstraat Groningen
Getaxeerd
Groningen
Van Starkenborghstraat
Parkweg Haren
Aangekocht
Haren
Parkweg
Pinksterbloemweg  Haren
Verkocht
Haren
Pinksterbloemweg
Vestdijklaan Groningen
Getaxeerd
Groningen
Vestdijklaan
1 - 6 van de 6