huis verkopen met lucas klamer

Woning verkopen

Een fraaie presentatie, een goede prijs en een vlotte afwikkeling. Dat onderscheidt Lucas Klamer Makelaardij bij de verkoop van wellicht ook jouw woning?

HUIS VERKOPEN GRONINGEN

Je hebt de beslissing gemaakt om te verhuizen, of je bent al verhuisd. Je wilt je oude woning dus verkopen en wij gaan je daar mee helpen! Makelaardij Lucas Klamer zorgt voor een volledige begeleiding tijdens het verkooptraject.
Door de vele jaren ervaring zijn wij in staat om je woning optimaal onder de aandacht te brengen. Dit doen we door middel van het bepalen van een juiste vraagprijs en doormiddel van een uitmuntende presentatie van de woning. Samen met een professionele fotograaf en woningstyliste zorgen wij voor de perfecte foto’s en video’s van jouw woning, alles wordt tot in de puntjes verzorgt. 

Online bezichtigen

Aanvullend is er de mogelijkheid om de woning online te laten bezichtigen. 

Door gebruik te maken van online bezichtigingen zijn de personen die de woning ‘live’ komen bekijken vaak al meer gericht om de koop te maken in plaats van simpelweg te komen kijken. Hierdoor zul je beter inzicht hebben in de 'serieuze' kopers, wat het makkelijker maakt om de keuze te maken.
Daarnaast houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de verkoop, het blijft namelijk telkens een spannend traject! Contact via het online portal, liever een telefoontje of communicatie via Whatsapp? Wat jou het beste past!


Interesse? Neem in onderstaand formulier contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over onze werkwijze.

Ook je woning verkopen?

Neem contact met ons op.

*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy