huis verkopen Groningen

Afspraak maken

Waarom kiezen klanten voor Lucas Klamer makelaardij?

Kort samengevat omdat wij een no nonsense kantoor zijn met een goede verkooppresentatie voor een aantrekkelijke prijs. Hoe we dat doen? We leggen het graag uit:

Fraaie woningpresentatie

Wanneer wij jouw woning te koop zetten, zorgen wij voor een optimale presentatie ervan. De eerste indruk moet meteen goed zijn! Samen met een professionele fotograaf en eventueel een woningstyliste zorgen we ervoor dat jouw woning er tiptop uitziet. Niet alleen komt jouw woning op onze website en funda te staan, ook zorgen we o.a. voor een uitgebreide woningbrochure en online campagnes (zoals woningadvertenties op social media). Wij doen er alles aan om jouw woning onder de aandacht te krijgen bij de juiste doelgroep.

Goede prijs

Wij rekenen zelf een scherp tarief, maar ook zorgen we ervoor dat jouw woning tegen de beste prijs weggaat. We gaan altijd voor de beste deal en verkopen pas zodra jij tevreden bent. 

Vlotte afwikkeling

Bij Lucas Klamer Makelaardij houden we van een vlotte afwikkeling. Niet dagenlang wachten op een antwoord op jouw vraag en niet ellenlang aan de telefoon moeten wachten voordat je de juiste persoon spreekt. Ook houden we je tijdens het proces van de verkoop van je woning continu op de hoogte. Dit kan via de mail, telefoon of via WhatsApp, wat jij het handigst vindt. Jij hoeft je in ieder geval nergens zorgen over te maken. We ontzorgen je van A tot Z en zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt. 

Huis verkopen groningen

Dat je je huis te koop zet heeft een reden. Wellicht groei je het huis uit (gezinsuitbreiding), ben je op zoek naar meer rust en ruimte om je heen of wil je je huis verkopen door een scheiding of overlijden. Wat de reden ook is, het is altijd een grote stap om je huis te koop te zetten. Door een ervaren makelaarskantoor in te schakelen kan je met alle vertrouwen deze stap zetten. Wij helpen je namelijk met een eerlijk en deskundig advies. Ook kun je met al jouw woonvragen bij ons terecht.

Ik wil vrijblijvend kennismaken met jullie

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Weet je nog niet zeker of je wilt gaan verhuizen? Ben je benieuwd naar de waarde van je woning, zodat je kunt bepalen of je de stap neemt? Wij voeren gratis en vrijblijvend een waardebepaling voor je uit. Zo weet je wat je woning waard is op dit moment en kun je rustig nadenken wat je wilt gaan doen. Ook geven we je tijdens de gratis waardebepaling graag tips over het verkopen van je woning. 

Plan een gratis waardebepaling

Stappenplan voor het verkopen van jouw woning

Wanneer je besluit jouw woning te verkopen komt er veel bij kijken. Tussen het moment dat je een makelaar kiest en het moment dat je de sleutel overdraagt aan de nieuwe bewoners zitten een paar belangrijke stappen. We nemen je graag mee in hoe wij dit aanpakken:

  • STAP 1: Vraagprijs vaststellen: Je wilt jouw huis natuurlijk voor de beste prijs verkopen. Wij helpen je met het bepalen van een realistische verkoopprijs. Deze wordt onder meer bepaald op basis van de staat van het huis en de situatie op de woningmarkt. Tijdens een bezoek aan jouw huis stellen we de waarde vast.
  • STAP 2: Verkoopstrategie bepalen: Het prijskaartje is het belangrijkste onderdeel bij de verkoop van een huis, maar de verkoopstrategie zorgt voor een zo groot mogelijke groep van geïnteresseerden. Samen bepalen we de doelgroep voor de woning, zodat we hier handig op in kunnen spelen. Bijvoorbeeld in de beschrijving van de woning en de styling van het huis voor de woningfoto’s.
  • STAP 3: Woning verkoopklaar maken: Bij het verkopen van een woning is de eerste indruk heel belangrijk. Zorgen voor een opgeruimd en schoon huis is de basis, maar er zijn meer dingen die je kunt doen voor een optimale verkoop. Wij helpen je met tips en trucs voor het verkoopklaar maken van jouw woning.
  • STAP 4: Jouw woning in de spotlight: Nu jouw woning te koop staat is het zaak om op te vallen. En daar hebben wij zo onze manieren voor. Lucas Klamer Makelaardij brengt jouw huis onder de aandacht bij een groot publiek. Dit doen we onder meer met gerichte online campagnes, plaatsing op de grootste huizenwebsites en een op maat gemaakt plan voor optimaal verkoopsucces.
  • STAP 5: Kijkers: Goed nieuws! De eerste geïnteresseerden hebben zich bij ons gemeld. In overleg plannen we de bezichtigingen. Hier hoef je zelf niet bij aanwezig te zijn. Wij zorgen ervoor dat de kijkers alle ruimte krijgen om jouw woning goed te bekijken. We vertellen kijkers alles over de pluspunten van het huis en houden onze oren en ogen open. Na afloop laten we weten wat de kijkers ervan vonden.
  • STAP 6: Onderhandelingen: Er komt een bod binnen! Nu is het tijd om je hoofd koel te houden. We willen het maximale uit de verkoop halen. Ook de aanvullende voorwaarden kunnen hier een belangrijke rol in spelen. Zijn er veel geïnteresseerden? Dan kunnen we een inschrijvingsprocedure starten, zodat alle mogelijke kopers de kans krijgen een bod uit te brengen. Wij adviseren je, maar we bepalen samen het plan van aanpak.
  • STAP 7: De afwikkeling: We hebben een mooie deal gesloten, top! Nu is het tijd voor de afhandeling van de verkoop, waarbij we je alle zorgen uit handen nemen. We ondersteunen je bij het regelwerk tot het moment van de sleuteloverdracht bij de notaris en als het nodig is daarna natuurlijk ook.

Online bezichtigen in Groningen

Wij bieden geïnteresseerden in jouw woning een online bezichtiging. Door gebruik te maken van online bezichtigingen zijn potentiële kopers die de woning ‘live’ komen bekijken vaak al meer gericht om de koop te maken, omdat zij beter voorbereid zijn. Hierdoor heb je tijdens de eerste bezichtiging al meer serieuze kopers die komen kijken. 

Huis verkopen Groningen?

Neem contact met ons op.

*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Beoordeeld met een

Zeer tevreden over deze makelaar. De makelaar beschikt over een uitstekende kennis van de lokale markt. Een professioneel en degelijke bedrijf.. Snelle korte updates over de voortgang. Prima afwikkeling. Betrouwbaar!

Een funda gebruiker
Beoordeeld met een

Luuk heeft de woning goed en snel verkocht. Er zijn professionele foto’s genomen en alles verliep volgens afspraak.

Dhr. Riegman
Beoordeeld met een

Contact met de makelaar is prima verlopen , zowel telefonisch als op de mail. Komt goed over naar de verkoper, heeft goede inzicht wat er op de huizen markt speelt.

Een funda gebruiker
Beoordeeld met een

Luuk Klamer heeft ons voorafgaand aan en tijdens de verkoop heel goed geadviseerd. Op het juiste moment heeft hij het huis in de verkoop gezet en alle nodige acties ondernomen. Hierdoor heeft hij onze woning binnen een week voor een mooie prijs verkocht. Gewoon een rustige sympathieke makelaar, goed bereikbaar en houdt je goed op de hoogte. Zeker een aanrader.