huis verhuren groningen

huis verhuren Groningen

Wil jij jouw huis in Groningen verhuren? Dan is het belangrijk dat je dit voor de juiste prijs doet. Je wilt je toekomstig huurder niet afschrikken met een te hoge prijs, maar tegelijkertijd wel het maximale rendement uit je woning halen. Daarnaast wil je een huurder die betrouwbaar is, zowel financieel als op de wijze waarop je woning bewoond wordt.

Wanneer je Lucas Klamer Makelaardij inschakelt als verhuurmakelaar, zorgen wij ervoor dat jij een betrouwbare huurder vindt. We bieden de woning breed aan: zowel binnen ons eigen netwerk als daarbuiten. Vanzelfsprekend wordt een kandidaat huurder eerst gescreend voordat de huurder aan jou wordt voorgesteld.

Maak een afspraak

Gedeeltelijk beheer verhuur

Door onze kennis van de markt weet jij wat voor huurprijs je moet vragen. Daarnaast stellen we het huurcontract zo op dat je tijdens de huurperiode niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Lucas Klamer Makelaardij kan jouw huurwoning ook volledig of gedeeltelijk in beheer nemen. Op deze manier kan je jouw woning verhuren zonder de nodige zorgen. Dat is pas lekker!

je woning verhuren in 4 stappen

1. Het aanbieden van de woning

Samen met ons bespreek je de woning die je wilt gaan verhuren. We nemen de woning door op basis van afmetingen en eigenschappen. Verder geef jij aan welke eisen je stelt aan de potentiële huurder. Ook wijzen we je erop dat het energielabel verplicht is als je je woning gaat verhuren.

Een belangrijk aspect is het bepalen van de juiste huurprijs. Onze verhuurmakelaar weet precies wat er speelt in de markt en kan daardoor een reële maximale huurprijs vaststellen. Als alles is vastgesteld kan de huurwoning op o.a. onze website en funda worden geplaatst.


2. Bezichtigen

De gegevens van jouw pand zijn gekoppeld aan de zoekcriteria en woonwensen van de woningzoekende. Ook is er gekeken naar de eisen die jij stelt aan potentiële huurders. Als dit met elkaar overeenkomt worden de geïnteresseerde kandidaten uitgenodigd om de woning te bezichtigen. De bezichtiging is een goede gelegenheid om te achterhalen waarom de kandidaat-huurder geïnteresseerd is in jouw woning. 

3. Jouw goedkeuring

Uiteindelijk draait het er natuurlijk allemaal om of jij tevreden bent met de huurder van jouw pand. Daarom is het erg belangrijk om nog eens goed te kijken naar jouw eisen en wensen en te bedenken welke kandidaten hieraan voldoen. Heb je een huurder gevonden waarmee je in zee wilt gaan? En wil deze huurder dit ook met jou? Dan is de verhuurmakelaar onmisbaar. 

4. We zijn bijna zover!

Voordat de huurder in de woning kan, zal er een huurovereenkomst opgesteld moeten worden. Hierin staan de standaardgegevens en eventuele bijzondere bepalingen. Nadat de huurder de overeenkomst heeft getekend vindt de sleuteloverdracht plaats. Hij controleert samen met de kandidaat-huurder de woning en stelt een inspectierapport op. Je hebt dan een duidelijk overzicht van de staat van de woning. Dit regelen wij allemaal voor je.

Wij zorgen ervoor dat het gehele proces zo makkelijk en soepel mogelijk verloopt voor jou!

Heb je interesse in een verhuurmakelaar? Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvend gesprek in te plannen. We bellen je binnen één werkdag terug. 

Huis verhuren Groningen?

Neem contact met ons op.

*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy