makelaar groningen en haren

Lucas klamer makelaardij

Lucas Klamer Makelaardij is een compact kantoor in Groningen, maar met een zeer ervaren team. Onze dienstverlening bestaat uit:

jouw makelaar in groningen en haren:

  • Wij houden altijd ons hoofd koel zodat we jou de beste hulp kunnen geven.
  • Onze ruime ervaring gecombineerd met onze kennis van Groningen, Haren en omgeving zetten we graag voor je in!
  • Wij zijn een no-nonsense kantoor waar persoonlijk contact en het professioneel en snel afhandelen van zaken hoog in het vaandel staat.
Benieuwd geworden naar onze dienstverlening? Ervaar het zelf en klik hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak!

Kennismaken met Lucas Klamer?

Contact opnemen

wij stellen ons graag aan je voor:

Luuk Klamer RMT

Maak kennis met Luuk Klamer, een ervaren en gedreven RMT makelaar in Groningen en Haren. Met zijn passie voor vastgoed en diepgaande kennis van de lokale markten, is Luuk de ideale partner voor al je vastgoedbehoeften. Of je nu een woning wilt kopen, verkopen, huren, beheren of laten taxeren, Luuk biedt uitgebreide diensten en begeleiding op maat.

Met zijn deskundigheid en persoonlijke aanpak begeleidt Luuk je gedurende het hele proces. Als aankoopmakelaar helpt hij je bij het vinden en aankopen van jouw droomwoning, terwijl hij als verkoopmakelaar zorgt voor een effectieve verkoopstrategie en maximale exposure voor je woning. Daarnaast biedt Luuk ook professioneel beheer van woningen en nauwkeurige taxaties die voldoen aan alle vereisten.

Met Luuk Klamer aan je zijde kun je rekenen op betrouwbaarheid, expertise en een persoonlijke benadering.

Luuk helpt je graag met: aankoop, verkoop, verhuur, beheer en taxaties.

Bert Koek KRMT

Maak kennis met Bert Koek, een ervaren en toegewijde makelaar in Groningen en Haren. Met zijn uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en zijn passie voor het vak, is Bert de ideale partner voor al je woondromen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning, je huidige woning wilt verkopen of een woning wilt verhuren, Bert staat voor je klaar met uitgebreide diensten en persoonlijke begeleiding.

Als aankoopmakelaar helpt Bert je bij het vinden van de perfecte woning die voldoet aan al je wensen en behoeften. Met zijn grondige kennis van de Groningse en Harense vastgoedmarkt en zijn uitgebreide netwerk, kan Bert je begeleiden bij elke stap van het aankoopproces, zodat je met vertrouwen de juiste beslissingen kunt nemen.

Als verkoopmakelaar zorgt Bert voor een effectieve verkoopstrategie die jouw woning doet opvallen in de markt. Met zijn expertise en marketingvaardigheden kan hij potentiële kopers bereiken en zorgen voor een succesvolle verkoop van je woning.

Bert Koek biedt een betrouwbare en persoonlijke benadering, waarbij hij luistert naar jouw wensen en behoeften. Met zijn uitgebreide ervaring en focus op klanttevredenheid, streeft Bert ernaar om jouw vastgoedtransactie soepel en succesvol te laten verlopen.

Bert helpt je graag met: aankoop, verkoop en verhuur.

We horen graag van je!

Neem contact met ons op