Zorgeloos wonen als je ouder wordt

Lucas Klamer helpt je graag bij het vinden van jouw levensloopbestendige woning en verkoopt jouw huidige woning met zorg en aandacht. 

Levensloopbestendig wonen

De populariteit van levensloopbestendig wonen neemt snel toe. Een levensloopbestendige woning is ontworpen om comfortabel te wonen, zelfs op latere leeftijd, met aandacht voor veiligheid, toegankelijkheid en gemak. Wanneer je niet weet waar te beginnen of behoefte hebt aan meer informatie en begeleiding bij het levensloopbestendig maken van jouw woning, ben je bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak voor een adviesgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van een woning die voldoet aan jouw behoeften, nu en in de toekomst!

Gratis adviesgesprek

Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing, hoe je kan profiteren van de overwaarde op je huidige woning? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. 

Kennismakingsgesprek

*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Meer hypotheekmogelijkheden

Heb je over 10 jaar of minder de AOW leeftijd bereikt? Wil je jouw overwaarde benutten of verhuizen? Dan heb je nu nóg meer mogelijkheden, met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hierdoor kan jouw droomhuis opeens toch werkelijkheid worden. Lees verder om meer te weten te komen.

Overwaarde Hypotheek

Heb je de AOW- Leeftijd nog nog bereikt, en heb je overwaarde op jouw huis? Dan kan je in veel gevallen je hypotheek verhogen. Handig voor als je de (klein)kinderen wilt helpen, je woning wil verbouwen of verduurzamen of je pensioen wilt aanvullen. 

Heb je de AOW-Leeftijd inmiddels wel al bereikt? En is je woning meer waard dan je hypotheek? Dan kun je met de Overwaarde Hypotheek jouw overwaarde gebruiken zonder dat je je huis hoeft te verkopen. Het is aan te vragen om een goede hypotheekadviseur in arm te nemen om je alle ins- en outs te vertellen,

Nationale Hypotheek Garantie

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) fungeert als een extra vangnet voor situaties waarin je door onvoorziene omstandigheden jouw hypotheek niet meer kunt betalen. Ook in het geval van een restschuld na de verkoop van je woning biedt de NHG ondersteuning. Met een hypotheek met NHG kun je zelfs een tijdelijke verlaging van je woonlasten aanvragen om een uitdagende periode te overbruggen. Ontdek de voordelen van NHG als een betrouwbare buffer voor financiële onzekerheden.


Een levensloopbestendige woning

Heb je interesse in meer toegankelijke voorzieningen in je woning? Denk bijvoorbeeld aan verlaagde drempels, een inloopdouche of een slaapkamer op de begane grond. Hoewel het misschien nog niet direct noodzakelijk is, is een vroege voorbereiding essentieel. Het verkopen van je huis en verhuizen naar een levensloopbestendige woning is een slimme zet. Het vermijdt gedoe op latere leeftijd wanneer lichamelijke klachten of andere beperkingen zich aandienen. Bij Lucas Klamer helpen we je niet alleen met het vinden van jouw ideale levensloopbestendige woning, maar zorgen we er ook voor dat de verkoop van je huidige woning soepel verloopt, met aandacht voor de beste prijs. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor advies of een kennismakingsgesprek.