vastgoedbeheer groningen

vastgoedbeheer groningen

Lucas Klamer Makelaardij heeft ruime ervaring met het beheren van onroerend goed. Wij kunnen je dan ook uitstekend ondersteunen in het beheer van jouw woning of bedrijfspand. Zo heb je na het verhuren van je woning of bedrijfspand geen omkijken meer naar het beheer, onderhoud of het contact met de huurder.

Beheer mijn vastgoed

wat is vastgoedbeheer?

Vastgoedbeheer is het laten beheren van jouw pand door een vastgoedbeheerder: wij treden namens jou op richting huurders, onderhoudsbedrijven, buren etc. Er zijn twee soorten vastgoedbeheer, namelijk technisch beheer en financieel beheer. Eventueel kunnen we ook de huuropzeggingen verwerken en vrij gekomen ruimten opnieuw verhuren.

Technisch vastgoedbeheer

Wanneer een vastgoedbeheerder over het technisch beheer gaat, zorgt hij voor alle onderhoud aspecten van het pand. Ook is de beheerder het aanspreekpunt voor de huurders. Denk hierbij aan zaken als lekkages verhelpen, periodiek onderhoud en brandveiligheid. 

Financieel vastgoedbeheer

Het financieel beheer bestaat uit alle financiële handelingen die aan de orde zijn bij het beheren van vastgoed. Voorbeelden van taken die uitgevoerd worden zijn het innen van de huur, het maken van financiële jaaroverzichten en het versturen van aanmaningen. 

Voordelen van vastgoedbeheer

Het inschakelen van een vastgoedbeheerder brengt veel voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is dat het ontzettend veel tijd scheelt, vooral als je een vastgoedbeheerder in de arm neemt die over het technische eén financiële beheer gaat. Alle zaken worden dan uit handen genomen. Dit scheelt je veel werk én je weet zeker dat het goed komt.

Maak kennis met ons

Beheer bedrijfspand

De combinatie van ervaring, kennis van wet- en regelgeving en het NVM-lidmaatschap maken Lucas Klamer Makelaardij een onderscheidende speler binnen de onroerend goed beheerders in Groningen. Wij gaan voor langdurige relaties met eigenaren en huurders! 

Wat regelen wij voor jou?

  • We ontzorgen je, je hebt geen administratieve- en onderhoudswerkzaamheden meer
  • Gebruik van gedegen huurcontracten, zowel in het Nederlands als in het Engels
  • Gedetailleerde rapportages, inzicht in kosten en opbrengsten
  • Samenwerking met betrouwbare onderhoudsbedrijven
  • Schaalvoordelen door centrale inkoop van onderhoud en andere diensten
  • Online portal voor eigenaren en huurders
  • Langere levensduur van je panden
  • We volgen voor jou de marktontwikkelingen en ook de aanpassingen in de wet- en regelgeving

Ben jij benieuwd of wij dé vastgoedbeheerder voor jou zijn? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen!

Meer informatie over beheer?

Neem contact met ons op.

*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy