Euvelgunnerweg 25-a

Groningen

huurprijs

€ 151,00 Per vierkante meters per jaar excl. € 30,00 servicekosten
Euvelgunnerweg 25-a Groningen

Omschrijving

DE STEK is dé nieuwe werkplek van Groningen! Ultramodern, duurzaam en 100% gasloos. Een plek die gaat leiden tot veel moois! Want DE STEK is niet zomaar een kantoorpand. Het is een pand met een opdracht: alles draait er om kennis delen, talent aantrekken én innoveren.

Huurders werken er schouder aan schouder en werken samen aan de toekomst van Noord-Nederland! Denk aan het uitbesteden van projecten, hybride traineeships, kennis delen via o.a. seminars en het optimaal benutten van elkaars netwerk.

DE STEK is ontworpen als dynamische ontmoetingsplek pur sang, waar iedereen kan meedenken over de uitdagingen van onze regio. Hier zullen we bouwen aan de wereld van morgen! Groei mee!

Mee STEK’en? Er komen op korte termijn een aantal kantoorruimten in diverse afmetingen beschikbaar!

TRANSFORMATIE
DE STEK is een nieuw pand in een bestaand jasje, de voormalige technische school van de Stad. Een ware transformatie waarbij oude en nieuwe architectuur worden gecombineerd. Het pand wordt 100% gasloos en door slim samenwerken ook snel afvalloos.

Het pand van de toekomst, DE STEK to be!

PRAKTISCHE INFORMATIE

DE STEK beslaat in totaal 6300 m2 met een uiteenlopend aanbod van kantoorruimtes van 27 tot 220 m2. Uniek is dat alles zich op één vloer bevindt, waardoor één groot kantoren dorp ontstaat.

Naast kantoren vind je er ook vergaderruimten en de brasserie: Bestek. Ook is er de STEKroom (iRoom/theater), een digitale ruimte ideaal voor seminars, events en presentaties. Creatief overleggen? Stap dan straks eens op in de Britse dubbeldekker of de Amerikaanse schoolbus in de hal!

VOOR WIE IS DE STEK?
Ondernemers, belangenbehartigers, innovators, initiatiefnemers en voorlopers. Voor DE STEK zoeken we bedrijven die mee willen werken aan de toekomst van Noord-Nederland. Van scale ups tot de gevestigde orde: STEK’ers zijn mensen die zich in willen zetten voor onze regio.

De huurders van DE STEK zullen samen een diverse mix vormen. Van elke branche is in het pand dan ook maar één partij vertegenwoordigd. Elk bedrijf maakt vooraf eerst kennis met de Gebouwraad. Passen het nieuwe bedrijf, de andere bewoners en de missie van DE STEK bij elkaar? Dan is het een match. Samen zorgen we zo dat alle STEK’ers vanuit Groningen het verschil kunnen maken op hun eigen vakgebied.

LOCATIE & BEREIKBAARHEID
DE STEK komt op een veelbelovende locatie in ontwikkeling, aan de Euvelgunnerweg 25a in Groningen. De kavel is maar liefst 15.000 m2, met inbegrip van een grote tuin en 100 parkeerplekken op eigen terrein (parkeren op de openbare weg is ook mogelijk). Ook is er plek voor 97 fietsen en vind je op het parkeerterrein 20 laadpunten voor elektrische auto’s.

Het kantoorpand is uitstekend bereikbaar per auto, fiets en het openbaar vervoer. De afstand tot de zuidelijk ringweg is slechts 400 meter. Station Groningen is maar zo’n 10 minuten fietsen en voor de deur stopt buslijn 12.

BESCHIKBAARHEID
Er komen diverse ruimten beschikbaar. Op dit moment zijn er 2 kantoren beschikbaar van 64 m2 en 75 m2.
We bespreken graag de mogelijke opties voor jouw onderneming!

Maak snel afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging en laat je overtuigen door deze unieke locatie!

Huurprijs: € 151,- per m2 per jaar excl. BTW.
Servicekosten: € 30,- per m2 per jaar.
De servicekosten zijn t.b.v.: schoonmaak algemene ruimten en buitenterrein, verbruik elektra en water, stoffering en glas bewassing.

Huurperiode in overleg maar ten minste 36 maanden.
Waarborgsom: 3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

MEE STEK’EN?
DE STEK is klaar! Al 25 bedrijven hebben zich al gevestigd in De Stek waaronder Royal HaskoningDHV en Leerbouwen.

Ook in DE STEK aan de slag?
Kijk voor meer informatie op: destekgroningen punt nl of neem contact op met de verhurend makelaar!

Specificaties

Overdracht
StatusVerhuurd
Prijs€ 151,00 Per vierkante meters per jaar
excl. € 30,00 servicekosten
Refresh to make it work.

Deel op social media