Euvelgunnerweg 25-a

Groningen

huurprijs

€ 447,00 Per maand excl. € 150,00 servicekosten
Euvelgunnerweg 25-a Groningen

Omschrijving

DE STEK is dé moderne werkplek van Groningen! Ultramodern, duurzaam (energielabel A++++!) en 100% gasloos. Een plek die leidt tot veel moois! Want DE STEK is niet zomaar een kantoorpand. Het is een pand met een opdracht: alles draait er om kennis delen, talent aantrekken én innoveren.

In DE STEK is deze fraaie kantoorruimte van 35 m2 beschikbaar voor verhuur!

De huurprijs voor deze ruimte is € 446,- per maand exclusief servicekosten.
Het voorschot voor de servicekosten bedraagt € 150,- per maand.
Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

De servicekosten zijn t.b.v.: schoonmaak algemene ruimten en buitenterrein, verbruik elektra en water en glas bewassing.

Huurperiode in overleg maar ten minste 36 maanden.
Waarborgsom: 3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Over DE STEK:
Huurders werken er schouder aan schouder en werken samen aan de toekomst van Noord-Nederland! Denk aan het uitbesteden van projecten, hybride traineeships, kennis delen via o.a. seminars en het optimaal benutten van elkaars netwerk.

DE STEK is ontworpen als dynamische ontmoetingsplek pur sang, waar iedereen kan meedenken over de uitdagingen van onze regio. Hier zullen we bouwen aan de wereld van morgen! Groei mee!

Mee STEK’en? Er komen op korte termijn een aantal kantoorruimten in diverse afmetingen beschikbaar!

TRANSFORMATIE
DE STEK is een nieuw pand in een bestaand jasje, de voormalige technische school van de Stad. Een ware transformatie waarbij oude en nieuwe architectuur worden gecombineerd. Het pand wordt 100% gasloos en door slim samenwerken ook snel afvalloos.

Het pand van de toekomst, DE STEK to be!

PRAKTISCHE INFORMATIE

DE STEK beslaat in totaal 6300 m2 met een uiteenlopend aanbod van kantoorruimtes van 27 tot 220 m2. Uniek is dat alles zich op één vloer bevindt, waardoor één groot kantoren dorp ontstaat.

Naast kantoren vind je er ook vergaderruimten en de brasserie: Bestek. Ook is er de STEKroom (iRoom/theater), een digitale ruimte ideaal voor seminars, events en presentaties. Creatief overleggen? Stap dan straks eens op in de Britse dubbeldekker in de hal!

VOOR WIE IS DE STEK?
Ondernemers, belangenbehartigers, innovators, initiatiefnemers en voorlopers. Voor DE STEK zoeken we bedrijven die mee willen werken aan de toekomst van Noord-Nederland. Van scale ups tot de gevestigde orde: STEK’ers zijn mensen die zich in willen zetten voor onze regio.

De huurders van DE STEK zullen samen een diverse mix vormen. Van elke branche is in het pand dan ook maar één partij vertegenwoordigd. Elk bedrijf maakt vooraf eerst kennis met de Gebouwraad. Passen het nieuwe bedrijf, de andere bewoners en de missie van DE STEK bij elkaar? Dan is het een match. Samen zorgen we zo dat alle STEK’ers vanuit Groningen het verschil kunnen maken op hun eigen vakgebied.

LOCATIE & BEREIKBAARHEID
DE STEK komt op een veelbelovende locatie in ontwikkeling, aan de Euvelgunnerweg 25a in Groningen. De kavel is maar liefst 15.000 m2, met inbegrip van een grote tuin en 100 parkeerplekken op eigen terrein (parkeren op de openbare weg is ook mogelijk). Ook is er plek voor circa 97 fietsen en vind je op het parkeerterrein circa 20 laadpunten voor elektrische auto’s.

Het kantoorpand is uitstekend bereikbaar per auto, fiets en het openbaar vervoer. De afstand tot de zuidelijk ringweg is slechts 400 meter. Station Groningen is maar zo’n 10 minuten fietsen en voor de deur stopt buslijn 12.

Maak snel afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging en laat je overtuigen door deze unieke locatie!


MEE STEK’EN?
DE STEK is klaar! Al 25 bedrijven hebben zich al gevestigd in De Stek waaronder Royal HaskoningDHV en Leerbouwen.

Ook in DE STEK aan de slag?
Kijk voor meer informatie op: destekgroningen punt nl of neem contact op met de verhurend makelaar!

Specificaties

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 447,00 Per maand
excl. € 150,00 servicekosten
Refresh to make it work.

Deel op social media

Plan bezichtiging
voor: Euvelgunnerweg 25-a

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy