Verlengde Hereweg 51

Groningen

huurprijs

€ 1.260 Per maand
Verlengde Hereweg 51 GRONINGEN

Omschrijving

WEGENS GROTE BELANGSTELLING KUNNEN WE HELAAS GEEN NIEUWE BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN!

Net en modern HOEK appartement met royaal dakterras!

Het appartement is volledig gemoderniseerd, gelegen op de 1e etage en van alle gemakken voorzien. Het appartement wordt gestoffeerd (luxaflex en vinyl vloer) opgeleverd en is inclusief gebruik van de zonnepanelen. Tevens is de keuken uitgerust met inbouwapparatuur zoals inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en losse koel/vriescombinatie.

Indeling
Entree, trapopgang naar het appartement op de 1e etage. De woonkamer met grote raampartijen en uitzicht over de weg, fraaie moderne keuken met toegang vanaf zowel de hal als woonkamer met inbouwapparatuur. 2 grote slaapkamers van ca. 14m2 en 12m2, vernieuwde badkamer met wastafel, doucheruimte en designradiator. Separaat toilet, stookruimte met aansluiting voor wasmachine, inloopkast en werkkamer van ca. 6m2 met toegang tot het dakterras. Deze is deels overkapt (14m2), achter deze overkapping is nog een terras van 23m2 (!) welke op het zuid/westen is gelegen. Dus bijna de gehele dag verzekerd van zon. Op de begane grond is een fietsenberging aanwezig.

Ligging
Het appartement is gelegen op de hoek van het winkelcentrum van Helpman voorzien van vele voorzieningen. De uitvalswegen naar de ring en de A7 zijn goed te bereiken.

- Huurprijs: €1260,- exclusief gas, water en elektra
- Aanvaarding: eind december
- Minimale huurperiode: 1 jaar
- Waarborgsom bij de start van de huurperiode: € 1850,-
- De huurder moet zelf zorg dragen voor contracten tbv levering gas, elektra, water en internet
- De woning wordt opgeleverd inclusief vloerbedekking en raambekleding
- Verwarming en warm water middels CV, v.v. zonnepanelen!
- Alleen werkende kandidaten worden uitgenodigd te reageren
- Minimum inkomen: € 2750,- netto bij 1-persoons huishouden en € 3500,- netto bij een 2-persoons huishouden
- Kandidaten dienen voldoende inkomen en een vast dienstverband te hebben of minimaal een jaarcontract op het moment dat de huur ingaat. Zelfstandigen moeten d.m.v. een accountantsverklaring het inkomen van de afgelopen 2 jaar aan kunnen tonen en evt. een bankgarantie aan kunnen leveren. Het is niet mogelijk dat derden garant staan voor de huurbetaling als men zelf niet over voldoende inkomen beschikt. Minimum leeftijd 18 jaar Nederlandse nationaliteit of geldige verblijfsvergunning.

Specificaties

Overdracht
StatusVerhuurd
Prijs€ 1.260 Per maand
Aanvaardingin overleg
Refresh to make it work.

Deel op social media