Kaskinenweg 12-1

Groningen

huurprijs

€ 1.050 Per maand
Kaskinenweg 12-1 Groningen

Omschrijving

Hoogwaardig afgewerkte Turn-key kantoorruimte - ca 75 m2 - Uitstekend bereikbaar – Zonnepanelen - Label A+++

Deze hoogwaardige en luxe kantoorruimte is vorig opgeleverd! Het geheel is goed geisoleerd en v.v. 12 zonnepanelen wat heeft geresulteerd in een energielabel A+++!
De hal/entree is gezamenlijk met de benedenetage. Beide etages zijn volledig afsluitbaar. De kantoorruimte wordt gekoeld en verwarmd middels airconditioning. De pantry is luxe uitgevoerd. De vloeren zijn v.v. een visgraat pvc vloer.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree, trapopgang, hal, toegang tot vertrek 1, toilet, toegang tot vertrek 2 welke is v.v. een luxe pantry met o.a. een koelkast, vaatwasser, quooker en vriezer.

Huurprijs: 1050,- per maand exclusief BTW
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Huurder is zelf verantwoordelijk voor contracten t.b.v. elektra en internet.

Overige info:
- Locatie: Het bedrijventerrein is goed bereikbaar per auto door de nabij gelegen op- en afritten van de A7 en de aansluiting op de A28. Een bushalte bevindt zich op circa 5 minuten loopafstand.
- Parkeren: Parkeren is mogelijk voor het pand of langs de openbare weg
- BTW: 21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.
- Aanvaarding: In nader overleg, kan eventueel spoedig
- Contractvoorwaarden: Termijn: 2 jaar, verlenging in overleg
- Zekerheidstelling: Waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS. Bestemming: Een kandidaat huurder e/o koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (tegenover CS op Europapark). Tel: 050 – 367 81 11 . U kunt ook ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.
- Overig relevant: Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Specificaties

Overdracht
StatusVerhuurd
Prijs€ 1.050 Per maand
Refresh to make it work.

Deel op social media