Aankoopmakelaar haren

Huis kopen in haren?

Ook vaak achter het net gevist? Of heb je de moed al bijna opgegeven? Of heb je zelf al een woning gevonden en wil je graag dat we met je meekijken? In alle gevallen gaan we naast jou staan!

Wij bieden niet alleen ondersteuning bij de aankoop van jouw huis in Haren, wij kunnen jou al ondersteunen bij het zoeken naar een geschikte woning. Samen stellen we een zoekprofiel op; welke wensen heb je ten aanzien van een nieuwe woning? Wil je investeren in bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of keuken? Hoe belangrijk is de woonomgeving? Al dit soort vragen komen aan bod om jouw droomwoning te vinden.


Hulp bij huis zoeken in haren

Wanneer alle wensen goed in kaart zijn gebracht gaan we voor je op zoek.

Naast het gewone aanbod in je mailbox dragen wij actief woningen aan die aan je zoekprofiel voldoen, maar waaraan je zelf misschien niet gedacht zou hebben. Daarnaast informeren wij je over bijvoorbeeld woningen die binnenkort in de verkoop komen of woningen die in de 'stille verkoop' staan. 

Een huis kopen is een intensief traject en wij willen je tijdens dat traject zo veel mogelijk ontzorgen. Daarom bekijken we eerst samen de woning: past de woning in het zoekprofiel? En wat is de staat van onderhoud? Is een bouwtechnische keuring nodig? 

Als dat allemaal akkoord is bepalen we de strategie voor een succesvolle aankoop. Vervolgens doen wij de onderhandelingen voor je. Dan weet je zeker dat je voor de juiste prijs en condities de woning koopt.
Ten slotte wordt gecontroleerd of de gemaakte afspraken juist zijn weergegeven in de koopakte.


Maar na de controle van de koopakte gaan we verder. Ook het volgen van de ontbindende voorwaarden, de inspectie voor de overdracht, de afhandeling bij de notaris en het controleren van zijn stukken worden gedaan. Als er na de overdracht van de woning een probleem ontstaat dan kan je ook bij ons terecht.
Geïnteresseerd in onze verkoopmakelaar?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via 050-3188767 of info@lucasklamer.nl of vul je contactgegevens via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!

Hulp nodig met het kopen van een woning in Haren?

*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy