Huis verkopen in Haren

Verkopen in haren

Denk jij erover na om je woning te verkopen? Onze verkoopmakelaar helpt je hier graag bij! Een fraaie presentatie, een goede prijs en een vlotte afwikkeling. Dat onderscheidt Lucas Klamer Makelaardij bij de verkoop van wellicht ook jouw woning?

Huis verkopen haren

Wil jij je woning in Haren verkopen? Wij gaan je daar mee helpen! Makelaardij Lucas Klamer zorgt voor een volledige begeleiding tijdens het verkooptraject. Door de vele jaren ervaring zijn wij in staat om je woning optimaal onder de aandacht te brengen. Wij helpen jou met het bepalen van de juiste vraagprijs voor jouw woning. Ook bieden wij een uitmuntende presentatie van jouw woning. Samen met een professionele fotograaf en woningstyliste zorgen wij voor de perfecte foto's en video's van jouw woning. Alles wordt tot in de puntjes verzorgt. 

Online bezichtigen

Bij ons is er de mogelijkheid om jouw woning online te laten bezichtigen.

Door gebruik te maken van online bezichtigingen zijn de personen die de woning 'live' komen bekijken vaak al meer gericht om de koop te maken in plaats van simpelweg te komen kijken. Hierdoor zul je beter inzicht hebben in de 'serieuze' kopers, wat het makkelijker maakt om de keuze te maken. Daarnaast houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de verkoop, het blijft namelijk telkens een spannend traject! Contact via het online portal, liever een telefoontje of communicatie via Whatsapp? Wat jou het beste past!

Verkoopmakelaar haren

  • Uitmuntende woningpresentatie
  • Beste prijs-kwaliteit
  • No-nonsene makelaar
Lucas Klamer woning verkocht

Gratis waardebepaling Haren

Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Kom binnen een paar stappen achter de huidige waarde van jouw woning. 

https://www.lucasklamer.nl/waardebepaling/

Nieuwsgierig geworden? 

Maak kennis met ons!

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy